framgång tillsammans

Dina mål är våra mål

Hos oss på Cleverex Jobbförmedling & Utbildning står du hela tiden i centrum, vi arbetar tätt tillsammans för att ge dig verktygen för att växa, utvecklas och nå dina mål. Våra engagerade jobbcoacher finns där för dig under hela processen för att stötta, inspirera och för att så snabbt som möjligt hjälpa dig till ett jobb eller utbildning.

vårt uppdrag

På Cleverex Jobbförmedling & Utbildning brinner vi för att hjälpa människor ut i arbetslivet.

Vi är ett utbildnings och matchningsföretag som arbetar utifrån visionen Alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Tyngdpunkten i vår verksamhet ligger på coachning, utbildning, etablering och matchning – alltid med hög kvalitet och resultat i fokus. Vi sätter alltid den unika individen i fokus för att hitta rätt väg till arbete eller utbildning. 

Varför Cleverex Jobbförmedling & Utbildning?

1

Individanpassat

På Cleverex Jobbförmedling & Utbildning ser vi människor som en viktig resurs för samhället och arbetsmarknaden, men framförallt som unika individer. Tillsammans med den arbetssökande utformar vi en individanpassad plan utifrån personliga behov, förutsättningar och kompetenser för ett snabbt inträde på arbetsmarknaden.

2

Stor erfarenhet

Vårt dedikerade team har stor erfarenhet och expertis inom alla olika branscher och yrkesområden inom hela Sverige. Tack vare vår kunskap, erfarenhet, lokala förankring och vårt breda kontaktnät kan vi snabbt och effektiv bidra till en lyckad arbetsmarknadsprocess.

3

Personlig kontakt

Vi arbetar alltid nära våra kunder och kandidater för att förstå deras behov och ge dem verktyg för att kunna växa, utvecklas och nå sina mål. Den personliga kontakten är grundläggande i vår verksamhet, vi är genuint intresserade av människor och den unika individen. Hos oss kan du känna trygghet i med- och motgång på väg mot vårt och ditt mål.

Erfaret team av jobbcoacher

Erfaret team av jobbcoacher

Med årtionden av beprövad erfarenhet är vårt team redo att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Våra jobbcoacher

Vårt team av engagerande jobbcoacher har stor erfarenhet och kunskap inom arbetsmarknadsfrågor, via tjänsten Rusta och Matcha hjälper vi människor att snabbt komma ut på arbetsmarknaden.

Vi stöttar dig hela vägen

Våra jobbcoacher stöttar dig under hela processen och kan hjälpa dig med att formulera ett effektivt CV, förbereda dig inför intervjuer, arbetsgivarkontakter, studiebesök, rekryteringsträffar m.m.